Filmer om integritet i januari 2019

För januari har vi valt vårt urval av Gradient-filmer för att komplettera vårt befintliga utbud av sekretessfilmer.

För det första, ett helt nytt fantastiskt triangulärt gradientmönster med dubbla blekningar som ger utmärkt avskildhet för rum med glasväggar. SXJ-0593 Dubbel triangel gradient är en av våra utvalda produkter den här månaden!

Vi har också valt den fantastiska SXJ-0575 Honeycomb Gradient för den här månaden! Ett modernt geometriskt gradientmönster med bikakestruktur och nyanser av grått, vitt och klart. Denna gradientfilm ger insynsskydd samtidigt som den tillåter utmärkt ljustransmission.

Sist, men inte minst, presenteras SXJ-0585 Dual Motion Gradient. En enkel gradient av suddiga linjer från vitt till klart från mitten uppåt och nedåt. Utmärkt för semi-privacy samtidigt som den tillåter utmärkt ljustransmission.

Ta en titt på hela vårt sortiment av Gradient dekorativa fönsterfilmer finns i 60″ och 71″ höga modeller.

Filmer om integritet i februari 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min kundvagn
Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish