Filmer om integritet i februari 2019

I februari har vi valt att presentera ett urval av nya Privacy Films Styles.

Först har vi presenterat vår dekorativa sekretessfilm Reeded Glass. Denna insynsskyddande fönsterfilm efterliknar utseendet hos dyrt vassglas till en bråkdel av kostnaden. Finns i antingen 1/2? mönsterbredd (SOLYX® SX-1254).

Vi har också valt att presentera SOLYX® SX-3008 Minibar. Detta är en frostad, genomskinlig, högkvalitativ, präglad vinylfilm som simulerar små vertikala minigardiner, ett utmärkt val för att skapa avskildhet i badrumsfönster.

Sist men inte minst kommer följande att presenteras SOLYX® SX-5035 Subsonic. Denna filmdesign har tunna, brutna, vågiga linjer i frost och vitt. Linjerna sträcker sig längs hela rullens längd. Idealisk distraktionsfilm som skymmer direkt sikt men tillåter mycket ljusgenomsläpp. Perfekt val för glasväggar i hem eller kontor eller andra moderna arkitektoniska detaljer.

Se över 300 dekorativa fönsterfilmer som endast finns tillgängliga hos Glass Films i Europa, Mellanöstern och Ryssland.

Filmer om integritet i januari 2019
Utvalda dekorativa filmer för april 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min varukorg
Stäng Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish