Utvalda dekorativa filmer för mars 2019

I mars har vi valt att presentera ett sortiment av nya dekorativa filmstilar.

Först har vi presenterat vår Spectrum Transparent Dichroic dekorativa film. Den här dekorativa fönsterfilmen byter färg när betraktningsvinklarna ändras, vilket ger en våg av fantastiska färger. Finns i 39″ bredd och som reptålig (SX-3065), inget klister (SX-3050) och limbeläggning (SX-3060).

Vi har också valt att presentera SX-6020 Antik klar. Detta är en klar, genomskinlig film med ett antikt spegelmönster. Filmen har ett självhäftande material och är avsedd att monteras på befintliga speglar för att skapa ett antikt spegelutseende. Denna film kan också installeras på klara glasytor. Vi erbjuder även guld (SX-6050), silver (SX-6040) och i en riktning (SX-6030) antika versioner.

Sist men inte minst kommer följande att presenteras SX-C370 punktskärm 18. Den här filmen har tydliga prickar som ger en halvt oklarhet. Den här designen är tryckt på 100% UV-blockerande optiskt klar fönsterfilm och har visat sig vara populär bland våra kunder!

Se över 300 dekorativa fönsterfilmer som endast finns tillgängliga hos Glass Films i Europa, Mellanöstern och Ryssland.

Utvalda dekorativa filmer för april 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stäng Min varukorg
Stäng Önskelista
Stäng
Stäng
Kategorier
sv_SESwedish