Glass Films Europe tillkännager partnerskap med EWFA

Glass Films Europe har idag tillkännagivit sitt partnerskap med EWFA (European Window Film Association).

European Window Film Association (EWFA) grundades år 2000 av stora fönsterfilmstillverkare och representerar fönsterfilmsindustrins intressen i Europa, med syftet att stödja medlemmarnas affärsinsatser och uttrycka deras oro, samtidigt som man ökar medvetenheten om fönsterfilmsprodukter i Europa. EWFA har sedan starten vuxit i storlek och omfattning och har för närvarande 21 distributörer och tillverkare som medlemmar från 15 olika länder. Deras mål är att fortsätta att nå och påverka en bredare publik och öka medvetenheten om vad och hur fönsterfilm kan förbättra miljön och hur människor arbetar och bor runt fönster.

Glass Films Europe är den största distributören av dekorativ fönsterfilm i hela Europa. Med en katalog på över 300 unika dekorativa fönsterfilmsprodukter är det osannolikt att du kommer att hitta en stil som de inte har! Kontakta oss idag på 0800 970 6366 eller besök www.glassfilms.eu

Förhindra att fåglar flyger in i glas med våra filmer som avskräcker fåglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min varukorg
Stäng Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish