Utvalda dekorativa filmer för april 2019

I april har vi valt att presentera ett sortiment av våra glasliknande texturerade filmer. Den här månaden består sortimentet av våra dekorativa Simglas®-fönsterfilmer. Perfekt för applikationer på exteriör- och interiörglas och är en bråkdel av kostnaden för riktigt texturerat glas!

För det första har vi valt att presentera SGV-6608 Frosted Diamond. Denna film är tillverkad av hållbar, frusen polymer PVC-film. Filmen är UV-stabiliserad och kommer inte att missfärgas eller krympa. Denna film består av fantastiska mönstrade diamanter som ger utmärkt avskildhet i alla miljöer.

Vi har också valt att presentera SGC-6523 Coventry. Den här produkten har en vacker simulering av gammalt hamrat glas med europeiskt järngaller. En utmärkt retro sekretessfilm. Baguettmönstret är 6? x 3?, diamantmönstret är 1? x 1?.

Sist men inte minst kommer följande att presenteras SGV-6610 Frosted isbitar. Denna film är tillverkad av hållbar, frusen polymer PVC-film med ett halvgenomskinligt mönster med rutor på 1,4 x 1,4 cm.

Se över 300 dekorativa fönsterfilmer som endast finns tillgängliga hos Glass Films i Europa, Mellanöstern och Ryssland. Titta tillbaka nästa månad för vårt utbud av dekorativa fönsterfilmer!

Utvalda dekorativa filmer för mars 2019
Filmer om sekretess i maj 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min kundvagn
Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish