Utvalda dekorativa filmer för juni 2019

I juni har vi valt att presentera ett sortiment av fantastiska färgade glasmålningar. Månadens sortiment består av en rad högkvalitativa glasmålningsfilmer som är perfekta för interiöra tillämpningar på glas. Det bästa av allt är att dessa filmer är en bråkdel av kostnaden för äkta färgat glas!

För det första har vi valt att presentera SX-1574 Glasmålning Rondure. Den här filmen är en vacker, ljusfärgad, blå frostat sekretessfilm med god ljusgenomsläpplighet.

Vi har också valt att presentera SXEG-4887 Mångfald. Denna film är en fantastisk, flerfärgad polyesterfilm som är perfekt för heminredning och som ger avskildhet och färg till alla glasapplikationer. Produkten är lätt att installera och ger ett professionellt utseende.

Sist men inte minst kommer följande att presenteras denna månad SXEG-1573 Atlantis. Det här är en präglad vinylfilm med färgstarka block som ger intryck av färgat glas. Prismaliknande facetter sprider ljuset. En utmärkt sekretessfilm som döljer direkt insyn med hög ljusgenomsläpplighet.

Se över 300 dekorativa fönsterfilmer som endast finns tillgängliga hos Glass Films i Europa, Mellanöstern och Ryssland. Titta tillbaka nästa månad för vårt utbud av dekorativa fönsterfilmer!

Utvalda dekorativa filmer för april 2019
Förhindra att fåglar flyger in i glas med våra filmer som avskräcker fåglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stäng Min varukorg
Stäng Önskelista
Stäng
Stäng
Kategorier
sv_SESwedish