Utvalda dekorativa filmer för juni 2019

I juni har vi valt att presentera ett sortiment av fantastiska färgade glasmålningar. Månadens sortiment består av en rad högkvalitativa glasmålningsfilmer som är perfekta för interiöra tillämpningar på glas. Det bästa av allt är att dessa filmer är en bråkdel av kostnaden för äkta färgat glas!

Först ut har vi valt att presentera SX-1574 Stained Glass Rondure. Denna film är en vacker, ljust färgad, blåfrostad insynsskyddsfilm med bra ljustransmission.

Vi har också valt att presentera SXEG-4887 Mångfald. Denna film är en fantastisk, flerfärgad polyesterfilm som är perfekt för heminredning och som ger avskildhet och färg till alla glasapplikationer. Produkten är lätt att installera och ger ett professionellt utseende.

Sist men inte minst denna månad är SXEG-1573 Atlantis. Detta är en präglad vinylfilm med färgglada block som ger intrycket av målat glas. Prisma-liknande fasetter sprider ljuset. En utmärkt sekretessfilm som skymmer direkt synlighet med hög ljustransmission.

Se över 300 dekorativa fönsterfilmer som endast finns tillgängliga hos Glass Films i Europa, Mellanöstern och Ryssland. Titta tillbaka nästa månad för vårt utbud av dekorativa fönsterfilmer!

Utvalda dekorativa filmer för april 2019
Förhindra att fåglar flyger in i glas med våra filmer som avskräcker fåglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min kundvagn
Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish