Förhindra att fåglar flyger in i glas med våra filmer som avskräcker fåglar!

I juli har vi valt att presentera vårt sortiment Bird Safety. Denna serie är utformad för att avskräcka fåglar från att flyga in i fönster. Fågelslag är ett vanligt problem i bostäder och kommersiella byggnader och vårt sortiment av filmer som avskräcker fåglar är utformade för att förhindra att detta händer.

Våra säkerhetsfilmer för fåglar har visat sig vara 100% framgångsrika. Den har installerats på Philadelphia Zoo och Bronx Zoo och de har inte rapporterat några dödsfall sedan installationen av fågelskyddsfilmen. Linorna är speciellt utformade för att bryta reflektioner på glaset så att fåglarna kan se att det finns ett hinder.

Först har vi valt att presentera SX-BSFT Trellis Bird Safety Film. Denna film har diamantmönster som ger dina fönster en retrolook och känsla, samtidigt som den skyddar fåglar från att flyga in i dina fönster.

Vi har också valt att presentera SX-BSFV Vertikal fågelskyddsfilm för fåglar. Filmen har vertikala mönster som gör att dina fönster kan ha en diskret linje över fönstren samtidigt som den skyddar fåglar från att flyga in i fönstren.

Sist men inte minst, vår SX-BSFH horisontell fågelskyddsfilm ger samma skydd och utseende som vår vertikala fågelskyddsfilm, men mönstren löper horisontellt.

Se över 300 dekorativa fönsterfilmer som endast finns tillgängliga hos Glass Films i Europa, Mellanöstern och Ryssland. Titta tillbaka nästa månad för vårt utbud av dekorativa fönsterfilmer!

Utvalda dekorativa filmer för juni 2019
Produktuppdatering från oktober 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min kundvagn
Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish