Produktuppdatering för december 2019

I december är vi glada att kunna presentera ytterligare två tillskott till vårt produktsortiment med över 300 dekorativa glasfilmer! Glass Films fortsätter att erbjuda det största urvalet av dekorativa glasfilmer i hela Europa!

För det första har vi nöjet att meddela följande SX-3068 Orchid Transparent dikroisk film. Denna produkts färger skiftar när betraktningsvinkeln ändras. Färgerna när du tittar med ljus bakom (dagtid från insidan till utsidan) är violett, blå, röd, orange och gul. När du tittar med mindre ljus bakom filmen (dagtid från utsidan) är färgerna silver och guld. Perfekt för eftermontering på befintliga glasrutor.

Slutligen har vi glädjen att meddela SXJ-0572 Dubbla blad med gradient. Denna produkt är en polyesterfilm med en vit, genomskinlig, matt gradient, dubbel blekning av avsmalnande vertikala linjer. Idealisk för kontroll av direkt synlighet. Perfekt för insynsskydd, dekorativa eller arkitektoniska tillämpningar.

Förutom att vi introducerar två nya produkter, upphör vi även med följande produkter. Vi avvecklar produkter baserat på kundfeedback, tillverkningsbegränsningar och för att hålla vårt produktsortiment uppdaterat. Observera: dessa produkter kan fortfarande finnas med i vår senaste produktkatalog, vänligen notera produktkoden för framtida referens.

Utgångna produkter - december 2019
SXWV-0200 Klar Lyster
SX-1206 Kristallkvarts

Det var allt för den här månaden! Vänligen notera våra öppettider för jul och nyår nedan. Kom tillbaka nästa månad för vårt nästa nyhetsbrev med produktuppdateringar och utvalda dekorativa glasfilmer!

Öppettider för jul och nyår

Stängt från fredagen den 20 december 2019 kl. 17.00
Öppnar igen torsdagen den 2 januari 2020 kl. 8.00
Produktuppdatering från oktober 2019
Vi presenterar vår största utförsäljning hittills!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min kundvagn
Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish