Produktuppdatering från februari 2020

I februari har vi nöjet att presentera två helt nya produkter i vårt sortiment med över 300 dekorativa glasfilmer! Glass Films fortsätter att erbjuda det största urvalet av dekorativa glasfilmer i hela Europa!

För det första har vi nöjet att meddela följande SX-1255 1″ Reeded Glass. Denna produkt är en polyesterfilm som simulerar riktigt vassglas. Banden är 1″ breda och bandriktningen löper vertikalt längs rullens längd. Denna film är utmärkt för att dölja direkt synlighet samtidigt som den tillåter hög ljusöverföring. en perfekt produkt för att ge en retro estetik!

Slutligen har vi glädjen att presentera SX-3069 kromatisk dikroisk. Denna film är tillverkad av slitstark polyester i flera lager för färgskiftande specialeffekter i cyan, blått och magenta. Chromatic är en metallfri dikroisk färgskiftande film. Vid betraktning med mindre ljus bakom filmen (dagtid från utsidan) är färgen reflekterande silver och guld.

Det var allt för den här månaden! Titta tillbaka nästa månad för vårt nästa nyhetsbrev med produktuppdateringar och dekorativa glasfilmer!

Vi presenterar vår största utförsäljning hittills!
Produktuppdatering från mars 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min varukorg
Stäng Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish