Produktuppdatering från oktober 2019

I oktober har vi glädjen att välkomna två nya dikroiska och två nya gradientprodukter till vårt sortiment! Båda våra dikroiska produkter erbjuder en omfattande färgskala som ser fantastisk ut i alla glasmiljöer, garanteras i tio år och erbjuder upp till 65% ljustransmission.

För det första har vi valt att presentera SX-3066 Aurora Transparent dikroiskt ljus film. Denna produkts färger skiftar när betraktningsvinkeln ändras. Färgerna när du tittar med ljus bakom (dagtid inifrån och ut) är Magenta, Purple, Blue och Teal. När du tittar med mindre ljus bakom filmen (dagtid från utsidan) är färgerna koppar och guld. Perfekt för eftermontering på befintliga glasrutor.

Därefter har vi valt att presentera SX-3067 Citrus Transparent dikroisk film. Denna produkts färger skiftar när betraktningsvinkeln ändras. Färgerna när man tittar med ljus bakom (dagtid från insidan till utsidan) är gul, orange, magenta. När du tittar med mindre ljus bakom filmen (dagtid från utsidan) är färgen reflekterande guld. Perfekt för eftermontering på befintliga glasrutor.

När vi går vidare med våra gradientprodukter har vi SXJ-0592 Isoline Dual Frost gradient. En enkel gradient av grå frostat glas som blir smalare från mitten uppåt och nedåt. Ger utmärkt insynsskydd i en glasvägg eller vid annan eftermontering av glas.

Slutligen har vi SXJ-0582 Matte Dual Dot gradient. En polyesterfilm med en vit matt genomskinlig dubbel blekningsgradient i ett litet punktmönster. Utmärkt för kontroll av direkt synlighet och ser fantastisk ut när den appliceras på en glasvägg!

Förutom att vi introducerar fyra nya produkter kommer vi även att sluta sälja följande produkter. Vi avvecklar produkter baserat på kundfeedback, tillverkningsbegränsningar och för att hålla vårt produktsortiment uppdaterat. Observera: dessa produkter kan fortfarande finnas med i vår senaste produktkatalog, vänligen notera produktkoden för framtida referens.

Utgångna produkter - oktober 2019
SX-1461 Skuren glas bambu
SX-1477 Glasdroppar i slipat glas
SX-1511 Slipade glasstenar
SX-1513 slipad glasmosaik

Det var allt för den här månaden. Kom tillbaka nästa månad för våra produktuppdateringar som innehåller två nya gradientprodukter som du garanterat kommer att älska!

Filmer om skydd av privatlivet i augusti 2019
Gör dina fönster fågelskyddade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stäng Min varukorg
Stäng Önskelista
Stäng
Stäng
Kategorier
sv_SESwedish