Gör dina fönster fågelskyddade!

Den här månaden fokuserar vi på våra revolutionerande fönsterfilmer för fågelsäkerhet!

Om ditt hem har stora fönster har du förmodligen upplevt den olyckliga sidoeffekten av att njuta av vackra öppna vyer, fågelstrejker. Våra SOLYX® Bird Safety Window Films har fönsterfilmer som är speciellt konstruerade för att avskräcka fåglar från att flyga in i ditt hems reflekterande glasfönster och skjutdörrar. SOLYX® Bird Deterrent Window Films är ett utmärkt sätt att hindra fåglar från att flyga in i dina fönster och är det bästa sättet att förhindra meningslösa fågelskador / dödsfall samt potentiell skada på din egendom. SOLYX® Bird Safety Window Films tillverkades på ett sätt som gör att fåglar kan se dina reflekterande fönster som annars skulle vara osynliga utan vår revolutionerande film.

Glass Films erbjuder tre produkter som aktivt kan avskräcka fåglar från att slå mot dina glasfönster och skjutdörrar. För det första, SX-BSFT Trellis fågelskyddsfilm för fåglar. Detta retrodiamantmönster ger dina glasrutor ett vintageutseende som på avstånd får dina fönster att se ut som de ursprungliga engelska järngallerna.

För det andra har vi SX-BSFV Vertikal fågelskyddsfilm för fåglar. Det vertikala mönstret gör att fåglarna kan se mötande glas utan att din syn försämras.

Vår slutprodukt är SX-BSFH horisontell fågelskyddsfilm. Det horisontella mönstret gör att fåglarna kan se mötande glas utan att din syn försämras.

Det var allt för den här månaden! Kom tillbaka nästa månad för nästa månads utvalda produkter! Som alltid kan du se över 300 dekorativa fönsterfilmer på www.glassfilms.eu

 

Produktuppdatering från oktober 2019

Kommentarer (2)

  1. Alison

    Är detta lämpligt för glasbalustrader utomhus?

    • Ryan

      Hej Alison, ja våra fågelsäkerhetsfilmer är lämpliga för utomhusbruk :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stäng Min varukorg
Stäng Önskelista
Stäng
Stäng
Kategorier
sv_SESwedish