Produktuppdatering från juli 2020

I juli har vi glädjen att presentera fem helt nya produkter till vårt sortiment av över 300 dekorativa glasfilmer! Glass Films fortsätter att erbjuda det största urvalet av dekorativa glasfilmer i hela Europa!

För det första har vi nöjet att meddela följande SXEG-4863 Marocko. Denna produkt är en vacker glasmålningsfilm som visar en rad höstfärger. Endast lämplig för inomhusbruk och levereras med 5 års tillverkargaranti!

För det andra är vi glada att kunna presentera SXEG-4888 French Quarter. En vacker, mycket detaljerad, dekorativ glasfilm som är perfekt för att förvandla ditt hem eller kontor. Lämplig endast för interiör användning och tillåter upp till 82% synlig ljustransmission!

Nu har vi glädjen att presentera två nya skrivbara magnetiska glasfilmer i vårt sortiment! SX-2096 Magnetiskt vitt torra raderverk för väggar & SX-2097 Magnetiskt vitt torra raderverk för glas gör att magnetiska föremål kan fästas på väggen eller glaset! Starka magnetiska egenskaper och 5 års tillverkargaranti!

Slutligen är vi glada att kunna presentera en ny gradient fönsterfilm i vårt sortiment, SXJ-0599 Lineage Dual Frosted Gradient. En enkel dubbel toning av vita, genomskinliga, frostade linjer som blir smalare från mitten uppåt och nedåt.

Förutom att vi introducerar fem nya produkter, upphör vi även med följande produkter. Vi avvecklar produkter baserat på kundfeedback, tillverkningsbegränsningar och för att hålla vårt produktsortiment uppdaterat. Observera: dessa produkter kan fortfarande finnas med i vår senaste produktkatalog, vänligen notera produktkoden för framtida referens.

Utgångna produkter - juli 2020
SX-1214 Cool Grey Stripes
SX-1308 Blommor i titan
SX-1556 Fizzle Rain
SX-1572 Aqua Squares
SX-1573 Atlantis
SX-1574 Rondure
SXS-3000 Lins
SX-C363 Plaid Etch

Det var allt för den här månaden! Titta tillbaka nästa månad för vårt nästa nyhetsbrev med produktuppdateringar och dekorativa glasfilmer!

Psst! Vår sommarrea som pågår mellan den 1 och 31 augusti kommer att avslöjas i morgon! ?

Produktuppdatering från mars 2020
Vi presenterar Glass Films sommarförsäljning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min kundvagn
Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish