Produktuppdatering från mars 2020

I mars har vi glädjen att presentera fyra helt nya produkter till vårt sortiment av över 300 dekorativa glasfilmer! Glass Films fortsätter att erbjuda det största urvalet av dekorativa glasfilmer i hela Europa!

Våra fyra nya produkter är nya tillägg till vår UltraCool Solar Control Window Film-kategori. Var och en av våra nya filmer är övergångsfilmer som erbjuder olika variationer av ljustransmission. Alla filmer som presenteras nedan har en avancerad UV-fotokromisk snabbverkande, mörkläggande/upplysande
effekt som varar i upp till 13 år! Dessa filmer är utmärkta för hög synlighet, skydd mot blekning och värmereduktion. De övergångsfilmer av polyester som presenteras nedan mörknar i direkt solljus. Den övergående mörkare reaktionen på UV-strålning är det som gör att denna film är långt överlägsen alla andra IR-fönsterfilmer.

För det första har vi glädjen att presentera UltraCool-IR8025T 25% VLT Transitional IR Solar Film. Denna UltraCool-produkt erbjuder mellan 18% - 28% transmission av synligt ljus samt 85% rejektion av solenergi och upp till 80% IR-rejektion!

För det andra har vi glädjen att presentera UltraCool-IR8035T 35% VLT Transitional IR Solar Film. Denna UltraCool-produkt erbjuder mellan 29% - 35% transmission av synligt ljus samt 80% rejektion av solenergi och upp till 80% IR-rejektion!

Dessutom har vi glädjen att presentera UltraCool-IR8050T 50% VLT Transitional IR Solar Film. Denna UltraCool-produkt erbjuder mellan 40% - 50% transmission av synligt ljus samt 65% rejektion av solenergi och upp till 80% IR-rejektion!

Sist men inte minst har vi glädjen att presentera UltraCool-IR8675T 75%-30% VLT Transitional IR Solar Film. Denna UltraCool-produkt erbjuder en maximal 70% och minimal 30% transmission av synligt ljus samt upp till 62% avvisning av solenergi och upp till 90% IR-avvisning!

Se till att beställa dina GRATIS prover av produkterna ovan för att verkligen se hur dessa filmer påverkar övergången! 

Det var allt för den här månaden! Titta tillbaka nästa månad för vårt nästa nyhetsbrev med produktuppdateringar och dekorativa glasfilmer!

Produktuppdatering från februari 2020
Produktuppdatering från juli 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Min varukorg
Stäng Önskelista
Kategorier
sv_SESwedish